Klasični madrac 180x200

 

Dok bi vas mnoge marke "online madraca" mogle nagovoriti da zamišljate stilove pjene koji su komprimirani u kutiji, Saatva je drugačija: to je poput tradicionalnih madraca s unutarnjim oprugama koje možete pronaći u trgovinama, ali s internetskom platformom koja je izravno dostupna potrošaču. konkurentnu cijenu. Također dobivate i druge pogodnosti za kupnju, kao što su besplatna dostava i postavljanje, uklanjanje starog madraca i polugodišnje probno razdoblje kako biste bili sigurni da vam se sviđa. Dolazi u tri razine čvrstoće, a najpopularnija je "Luxury Firm".

 

Visina:11,5" ili 14,5"
Razine čvrstoće: plišano meko, luksuzno čvrsto, čvrsto
Veličine:Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Probno razdoblje : 180 dana (uz naknadu za povrat od 99 USD)

 

Od čega je napravljen: prošiven jastuk za jastuk od tri inča s punjenjem od vlakana za stvaranje plišane površine, sloj pjene visoke gustoće za potporu i rasterećenje pritiska, pojedinačni čelični zavojnici koji reagiraju na vaše pokrete i nude prozračnost, osnovni sustav čeličnih zavojnica za sprječavanje opuštanja i stvorite više protoka zraka i čvrstu pjenu oko rubova kako madrac ne bi potonuo kada se penjete u krevet i izlazite iz njega.

Napomene testera: Kontinuirano je najbolje ocijenjen među desecima recenzenata na našem panelu, zarađujući visoke ocjene za udobnost, podršku i ukupnu kvalitetu sna. Također je zaradio sjajne povratne informacije o svojoj korisničkoj službi, od jednostavnosti naručivanja do brzine postavljanja kod kuće do brzih popravaka ako bi se pojavili problemi tijekom procesa. Ostali naglasci naših recenzenta uključuju čvrstoću (osobito u usporedbi s madracima od pjene) i dobru potporu rubova. Neki su ga korisnici čak nazvali "najboljim madracem ikada" i rekli da je doveo do "najboljeg sna koji sam ikada imao". Jedan ju je opisao kao "čvrstu, ali ne tvrdu", dok je druga rekla da je "udobna i taman plišana".

Stručni savjet: Nemojte se dvoumiti u svojoj želji za čvrstoćom. Nekoliko korisnika nam je reklo da ih je Luxury Firm doveo u iskušenje jer je toliko popularan, ali poželjeli su da su od početka odabrali Plush ili Firm.

 

LihatTutupKomentar