Najbolji mekani madrac AS5 madrac

 

Idealno za spavače na boku i lagane tipove tijela, a mekani madrac izgleda kao da spavate na oblaku i može ponuditi izvrsno smanjenje pritiska. Ovaj model iz Amerisleepa ima nevjerojatno plišast osjećaj s ocjenom mekoće 2 od 10 (s tim da je 1 najmekši), ali i dalje nudi podršku svojim osjetljivim slojevima pjene koji pomažu da vaša kralježnica bude poravnana i da se lako vraća u oblik. Na višoj je strani i kao i drugi, isporučuje se u kutiji za DIY postavljanje. Model AS5 također je dostupan u hibridnoj verziji koja ima više podrške za odbijanje i rubove. Amerisleep nudi i niz drugih madraca, ali ovaj se ističe svojom plišanom, ali izdržljivom konstrukcijom.

Visina : 14"
Razina čvrstoće: Meka
Veličine : Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King
Probno razdoblje
: 100 dana

Od čega je napravljen: mekana, prozračna vanjska presvlaka, Bio-Pur pjena koja ublažava točke pritiska bez previše potonuća, sloj meke pjene za udobnost u držanju, prijelazni sloj marke "HIVE" koji potiče poravnanje kroz ciljana područja, kao što su više jastuka na ramenima i bokovima s većom potporom oko glave, leđa i nogu i postojanim temeljnim slojem od pjene kako bi se spriječilo opuštanje i mekane točke.

Napomene testera: Ovo je noviji model na našem popisu, ali do sada testeri uživaju u jedinstvenoj kombinaciji mekoće i odziva. "Super meka pjena mi se oblikuje, ali ne tone u potpunosti - što znači da mi nije teško ustati ujutro", rekao je jedan. Dugogodišnji korisnici drugih Amerisleep madraca u našem panelu za potrošače komentiraju jedinstven i mekan osjećaj pjene.

Profesionalni savjet: madrac pune veličine je širok 54 inča, dok su drugi madraci pune veličine često 53 inča. Prije kupnje obavezno izmjerite okvir kreveta kako biste bili sigurni da će stati; jedna od naših testera smatrala je da je preširok za njezin Ikea okvir.

 

LihatTutupKomentar