Najbolji čvrsti madrac Lux Estate Cassatt madrac

 

Ako spavate na trbuhu ili leđima i želite čvrstu podlogu, ovaj madrac Stearns & Foster izrađen je od složenog sustava zavojnica koji je jedinstven za marku i koristi gustu memorijsku pjenu njegove sestrinske tvrtke Tempur-Pedic, za još veću potporu. . Ovaj model ima šest različitih razina čvrstoće, uključujući varijacije s jastučnicima za one koji preferiraju plišanu površinu. Samo imajte na umu da za razliku od nekih novijih online tvrtki za madrace, ovaj tradicionalni brend ne nudi besplatno probno razdoblje da biste dobili povrat novca ako vam se ne sviđa. S druge strane, dostupan je u mnogim trgovinama madraca kako biste ga osobno isprobali.

 

Visina : u rasponu od 13,5"-16"
Razine čvrstoće: plišana, čvrsta, ultra čvrsta, ultra plišana jastuka, plišana jastučnica, čvrsta jastučnica
Veličine: Twin Long, Full, Queen, King, Split King, California King, Split California Kralj

Od čega je napravljen: pleteni Tencel gornji sloj koji ima sposobnost upijanja vlage, nekoliko slojeva Tempur-Pedic memorijske pjene za smanjenje pritiska, sloj od jednog inča mikro zavojnica, koji daje usklađen osjećaj pjene, a istovremeno ima izdržljivost i prozračnost unutarnje opruge i vlasničkog sustava Intellicoil marke, što znači da postoje dvije zavojnice u jednom za povećanu potporu.

Napomene testera: Marka ima luksuznu cijenu, ali više od 100 korisnika na našem testnom panelu složilo se da dobro spavaju na svojim Stearns & Foster madracima. Većina je oduševila da je to vrijedilo i vole ukupnu kvalitetu i podršku. Uspoređujući madrac s prethodnim koji posjeduju, korisnici su posebno istaknuli čvrstoću i potporu kao glavne nadogradnje. Jedan je primijetio da je madrac "deblji i čvršći, i čini se da ima više potpore", dok nam je drugi rekao: "Sviđa mi se koliko je ovaj madrac čvrst, kao i kvaliteta vanjskog materijala."

Profesionalni savjet: ako ste neodlučni sa svim varijantama, preskočite jastuk. Kasnije uvijek možete naslagati na nadmadrac.

 

LihatTutupKomentar