Savršeni madrac za spavanje

 

Ovaj madrac jedan je od najtraženijih modela na internetu, a ujedno je i jedan od najčešće kupovanih kreveta na našem panelu testisa potrošača. Gotovo da je prilagodljiv jer postoji šest opcija koje možete izabrati na temelju jednog, dva ili tri sloja pjene i želite li ili ne gornji dio jastuka , plus postoje različite razine čvrstoće za svaku.

 

 

Visina : u rasponu od 13"-17"
Razina čvrstoće : pliš, srednja, ekstra čvrsta
Veličine : Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Probno razdoblje:120 dana

Verzija sljedeće razine uključuje dodatni sloj memorijske pjene poput oblaka, a vrhunski model ima dodatni sloj pjene s udubljenjima u obliku mjehurića za maksimalno amortiziranje. Madrac se dostavlja na vaš dom putem dostavne službe — tj. ne u kutiji kao mnoge druge koje kupujete putem interneta. Serta madrace možete pronaći u trgovačkim društvima diljem zemlje pa ih možete isprobati prije kupnje.

Od čega je napravljen: vanjska obloga hladna na dodir, gel memorijska pjena s geometrijskim izrezima za smanjenje pritiska i sustav potporne zavojnice s okvirom od pjene za dodatnu potporu rubova.

Napomene o ispitivaču: Serta je najpopularnija robna marka iz našeg panela potrošačkih testera i dobili smo odgovore od više od 1000 korisnika u našem posljednjem pozivu za povratne informacije. Model Perfect Sleeper posebno je dobio visoke ocjene za podršku, iako su se neki dugogodišnji vlasnici žalili da se nije održao onako kako su se nadali. Ipak, većina je bila sretna i korisnici su podijelili povratne informacije poput "Volim udobnost. Podržava moje tijelo i točke pritiska, pruža miran odmor tako da se ujutro osjećam napunjen."

Biti svjestan: Serta je nedavno opozvala odabrane modele iz ove linije koji su se proizvodili od srpnja 2021. do rujna 2021. zbog neispunjavanja saveznih standarda zapaljivosti.Više pojedinosti možete saznati iz obavijesti o opozivu CPSC -a .

LihatTutupKomentar