Luksuzni hibridni madrac

 


Kupnja pristupačnog madraca ne znači da mora biti jeftin. Ovaj iz Allswella je djelić cijene drugih, ali još uvijek ima izvrsne karakteristike i visoke ocjene s našeg panela kako bi se istaknuo. To je hibridni stil s memorijskom pjenom i zavojnicama za mješavinu udobnosti i podrške.

 

 

Visina: 12"
Razina čvrstoće: Srednja
Veličine: Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Probno razdoblje: 90 dana

Vaša kupnja uključuje besplatnu dostavu, a madrac stiže u kutiji koju možete sami postaviti. Ako želite potrošiti još manje, marka ima madrac niže cijene koji nije tako visok i nema toliko potpore rubova, ali je u našoj recenziji ipak ocijenjen kao udoban. Tu je i skuplja verzija (još uvijek ispod 1000 dolara!) koja ima još više značajki poput dodatnog sloja na vrhu, više podrške za rubove i sloja pjene za regulaciju temperature.

Od čega je napravljen : prošivena gornja ploča s plišanom pjenom, dva inča memorijske pjene koja je prožeta rashladnim bakrom kako bi se spriječilo pregrijavanje, jedan inč pjene visoke gustoće za potporu i pojedinačni svitci koji vam pomažu u kretanju i pružaju veći protok zraka.

Bilješke testera: Povratne informacije naših ispitanika i testera bile su da je apsolutno vrijedan cijene, a neki su čak rekli da se riješio bolova u vratu i leđima. Najčešća pritužba koju smo dobili bila je manja podrška rubu prilikom ulaska i izlaska iz kreveta. Ipak, jedan nam je to opisao rekavši: "Osjećaj je kao spavanje na pravom, plišanom hotelskom madracu, ali po djeliću cijene."

Pro savjet:Ovo je vaš najbolji izbor za proračun, posebno za ljude u 20-ima koji se prvi put useljavaju u svoje domove.

 

LihatTutupKomentar