Najbolji madrac od organskog lateksa Zeleni madrac

 

Ako više volite preskočiti memorijsku pjenu i sintetičke tkanine, ovaj madrac je izrađen od prirodnih i organskih materijala. Također je certificiran od strane Globalnog standarda za organski lateks (GOLS) i Globalnog standarda za organski tekstil (GOTS) tako da znate da cijeli proizvodni proces slijedi stroge smjernice o korištenim materijalima i sastojcima. Madrac je čvršće strane (marka ga naziva 7 od 10), ali možete se odlučiti za jastuk uz dodatnu cijenu zbog koje će se osjećati plišanije. A ako više volite opciju bez vune, marka također prodaje vegansku verziju. Avokado se također ističe svojom velikodušnom politikom povrata tijekom cijele godine, dok većina robnih marki nudi oko 100 dana. Ovaj madrac isporučuje se besplatno da ga sami postavite ili možete platiti 249 USD da ga isporučite i postavite za vas.

 

Visina : 11" (ili 13" s jastučnicom) Razina čvrstoće : nježna čvrsta Veličine : Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King Probno razdoblje : jedna godina

Od čega je napravljen: vanjska navlaka od organskog pamuka koja je zakopčana na gumbima, sloj organske vune, koja prirodno regulira temperaturu, organski lateks za udobnost i elastičnost (lateks je prirodna pjena koja se dobiva iz stabla kaučuka), zavojnice s džepovima za potporu koje su ergonomski raspoređene radi pravilnog poravnanja s dodatnom podrškom za rubove tako da ne potonu sa strane i donjim slojem potpornog organskog lateksa.

Napomene testera:Ovaj madrac dokazuje da ne morate žrtvovati performanse za organski madrac . Korisnici su nam rekli da vole spavati na njemu i rekli su da održava njihovu tjelesnu težinu ravnomjerno raspoređenu. Kao što je jedan od naših recenzenta rekao: "Sviđa mi se što je izrađen od organskih i prirodnih materijala, što je iznimno udoban i što se drži čak i nakon godina." Korisnici su također rekli da je korisnička usluga marke vrhunska i da nisu imali problema za prijavu.

Profesionalni savjet: neke marke madraca koje tvrde da su prirodne i organske varaju. U stvarnosti, nijedan madrac od memorijske pjene (ili madrac s drugim sintetičkim materijalima) ne može biti prirodan ili organski. Provjerite je li cijeli madrac certificiran organski iz pouzdanog izvora, kao što je ovaj model.

LihatTutupKomentar