Madrac od memorijske pjene

 


Ako niste sigurni trebate li mekanu ili čvrstu površinu za spavanje, ovaj madrac od pjene u kutiji daje vam oboje: razinu potpore možete promijeniti samo tako što ćete ga preokrenuti. Marka opisuje meki sloj kao 4 od 10, dok je čvrsti sloj 7 od 10, tako da niti jedna strana nije previše ekstremna. Savršen je za sve koji su neodlučni pri odabiru čvrstoće ili za one koji imaju potrebu za promjenom tijekom vremena.

 

Visina : 10" Razine čvrstoće: mekana i čvrsta Veličine : Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King Probno razdoblje : 120 dana

Od čega je napravljen: vanjska presvlaka koja je prožeta bakrom da odvuče tjelesnu toplinu, tri inča meke pjene za osjećaj plišanosti i prožeta bakrom i gelom za dodatnu prednost hlađenja, dva inča potporne pjene s ugrađenim kanalima za protok zraka, debeli sloj potporne pjene koja osigurava izdržljivost uz smanjenje odbijanja i prijenosa pokreta i jedan inč čvrste pjene za čvrstu stranu s bakrom i gelom kako bi se spriječilo pregrijavanje.

Napomene testera:Većina recenzenata nam je rekla da im se sviđa madrac i dala mu dobre ocjene za udobnost i potporu. Nekoliko ih je komentiralo kako se lijepo uklapa u njihovo tijelo , a nekolicina je rekla da je pomogla ublažiti nelagodu i bolove u leđima. Jedan nam je čak rekao "Volio bih da smo ovo probali prije." Također su mu dali savršenu ocjenu za jednostavnost naručivanja i rekli da se lako postavlja i brzo dobiva pravi oblik. Samo imajte na umu da unatoč ugrađenim značajkama hlađenja, korisnici nisu primijetili nikakve izvanredne prednosti hlađenja.

Pro savjet:Ako kupujete na web- mjestu Layla , možete koristiti kod GH100 za 100 USD popusta na madrac po punoj cijeni ili GH10 da dobijete dodatnih 10 USD ako već postoji rasprodaja.

LihatTutupKomentar