Lebdeći podesivi krevet + madrac Natura i USB priključci

awdawd

Značajke madraca
• Hlađenje od prirodnih bambusovih vlakana
• Antimikrobna tkanina
• Gusti prirodni lateks
• Vrhunska opruga s džepovima
• 9" / 230 mm Visina

 

 

 

 

Predstavljamo lebdeći podesivi krevet, pametni krevet koji dolazi s motoriziranom bazom, USB priključcima za punjenje i funkcionalnim dvostrukim džepovima s obje strane kreveta. Uz kontrolu i fleksibilnost, omogućuje vam povišeno i ergonomsko iskustvo spavanja koje prati prirodne konture tijela.
Jednostavan i brz pritisak na daljinski upravljač i pokretni podesivi krevet može se podesiti pod bilo kojim kutom za glavu i noge. Ova tiha i glatka podesiva značajka omogućuje vam da podignete gornji dio tijela ili noge, što uklanja pritisak i bol s tijela i pruža potporu vratu i leđima. Savršen je lijek protiv bolova u leđima, žgaravice ili otečenih stopala, ali u isto vrijeme izvrsni su i ako se samo želite ugoditi zasluženom luksuznom odmoru.

Povećajte udobnost s prozračnom tkaninom
Volite podršku madraca s oprugama, ali želite udobnu udobnost? Uz madrac Natura nećete morati birati. Sa svojim debelim gornjim dijelom od lateksa, vrhunskom oprugom s džepićima i mekom tkaninom od bambusa koja vas noću rashlađuje, ovaj će vas madrac razmaziti kao nijedan drugi.
Bambus je vrlo posebna biljka, ne samo zato što je najjača i najbrže rastuća biljka na zemlji, zbog čega su njegova vlakna jaka, već i zbog svojih iznimnih antibakterijskih svojstava koja stvaraju prirodnu barijeru protiv bakterija. 100% prirodan, bambus nudi veću apsorpciju vlage od pamuka, što ga čini hladnim na dodir jer pređa tka vrlo prozračan tekstil.

 


 

LihatTutupKomentar