Najbolji podesivi madrac 360 p6 Pametni krevet

 

Savršeni za parove (osobito one koji se ne slažu oko čvrstoće), madraci Sleep Number punjeni su podesivim zračnim komorama tako da se svaka strana kreveta može prilagoditi bilo kojoj razini čvrstoće koju odaberete.Osim toga, biometrijski senzori u madracu mogu odrediti jeste li promijenili položaje i automatski će se prilagoditi tako da cijelu noć ostanete na željenoj čvrstoći. Madrac također ima mogućnost praćenja spavanja kako bi vam dao povratne informacije putem svoje aplikacije.

 

Visina: 11"
Razine čvrstoće : Podesiva Veličine : Twin XL, Queen, King, California King Probno razdoblje : 100 dana

Dok su zračne komore i visokotehnološke značajke dostupne u svim madracima Sleep Number, ovaj model također uključuje sloj pjene od pet inča za smanjenje pritiska i potporu. Madrac možete kupiti sa ili bez koordinirajuće baze, što vam omogućuje promjenu položaja kreveta. Isporuka kompletne usluge košta dodatnih 199 USD, ali uključuje montažu i uklanjanje madraca, zajedno s tehničarima koji pregledavaju kako krevet radi i odgovaraju na sva vaša pitanja. Vrijeme je također fleksibilno tako da možete odabrati termin isporuke koji najbolje odgovara vašem rasporedu.

Napomene testera: Skupo je, ali Sleep Number je dobio visoke ocjene za udobnost, podršku i kvalitetu spavanja i od naših testera i od preko 200 dodatnih korisnika na našoj anketnoj ploči. Čak i oni koji su imali krevet blizu 10 godina dali su mu odlične kritike, pokazujući da je dugoročno vrijedno ulaganje. Jedan vlasnik Sleep Number-a nam je rekao: "U početku sam oklijevao zbog cijene, ali čim sam legao na njega, promijenio sam mišljenje", dok je drugi rekao: "Stvarno se osjećam kao da mi pruža prilagođeno iskustvo spavanja."

Pro savjet:Sleep Number madraci su potkrijepljeni prestižnim znakom Good Housekeeping Seal tako da znate da su dobro provjereni od strane naših stručnjaka iz laboratorija.

 

LihatTutupKomentar