Madrac za bolove u leđima Evolucija 15

 


Najbolja vrsta madraca za ublažavanje bolova u leđima je madraca srednje čvrstoće za idealnu ravnotežu mekog i čvrstog, izrađena od barem nekoliko slojeva pjene za smanjenje pritiska i udobnost ljuljanja. Ova hibridna opcija iz Nolaha ima mnogo slojeva s različitim materijalima.

 

 

Visina : 15"
Razina čvrstoće : Plus, Luxury Firm, Firm
Veličine: Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Probno razdoblje: 120 noći

Zbog ovih jedinstvenih slojeva, ovaj madrac je viši i teži od ostalih. Isporučuje se u kutiji pa će vam možda trebati pomoć pri postavljanju ako ste zabrinuti zbog veličine i težine. Ako želite, možete ga postaviti za vas za dodatnih 125 USD. Također se možete odlučiti odreći probnog razdoblja kako biste uštedjeli 150 USD.

Od čega je napravljen: navlaka s hladnim na dodir na vrhu, ručkama sa strane i neklizajućim dnom kako se madrac ne pomiče, dva inča pjene sa svojstvima hlađenja unutar prošivenog toppera, dva inča "umetka za bijeg topline" (obrub koji pomaže odvući višak topline s madraca) još jedan sloj pjene od dva inča za smanjenje pritiska i udobnost prožet grafitom za sprječavanje pregrijavanja, dva inča elastične pjene za potporu, jedan inča pjene visoke gustoće za izdržljivost i djelovanje kao prijelazni sloj, sustav potporne zavojnice s dodatnom podrškom za rubove i donji sloj od pamuka i vune za povećanje stabilnosti.

Bilješke testera: Naši testeri potrošača i ispitanici s bolovima u leđima kleli su se da im je to olakšalo nelagodu. Madrac je noviji i nemamo isti obim odgovora kao kod drugih brendova, ali pohvale su jednoglasne.Jedna osoba koja pati od bolova u leđima rekla nam je: "Svako jutro sam se budila s bolovima išijasa, a ona je nestala unutar prvog tjedna korištenja ovog madraca." Druga korisnica s bolovima u kuku uzrokovanom trudnoćom rekla je da ju je krevet "spasio" i napomenuo: "Bila sam jadna i pomoglo mi je da jako dobro spavam."

Pro savjet: Dolazi u tri razine čvrstoće, ali preporučamo Luxury Firm kao "srednju" opciju za većinu ljudi koji pate od bolova u leđima.

LihatTutupKomentar