Rashladni madrac za ljeto Tempur Luxe Breeze

Idealan za vruće spavače, ovaj madrac pomaže vam da budete hladniji kada zaspite i ostaje hladan tijekom cijele noći. Većina rashladnih madraca ima materijale koji su hladni na dodir ili granična svojstva reguliranja temperature, ali ovaj koristi jedinstvenu tehnologiju promjene faze koja je testirana kako biste se osjećali hladnije do osam stupnjeva dok spavate. Tempur-Pedic je također poznat po svojoj visokokvalitetnoj pjeni koja sprječava prijenos pokreta, a ovaj madrac se sastoji od nekoliko inovativnih slojeva.

 

Visina: 13"
Razine čvrstoće: mekana, čvrsta
Veličine : Twin Long, Double, Queen, King, Split King, California King, Split California King Probno razdoblje: 90 dana

Skupo je, ali u cijenu je uključena i usluga dostave bijelih rukavica koja postavlja madrac u vaš dom i odvozit će vaš stari madrac ako vam više ne bude potreban. Tu je i jeftinija verzija ProBreeze koja se hladi do tri stupnja (umjesto osam) i dolazi u srednjoj razini čvrstoće. A ako tražite samo osnovni model bez značajki hlađenja i postavljanja kod kuće, Tempur-Cloud madrac marke koristi svoju prepoznatljivu pjenu i šalje vam se u kutiji za postavljanje "uradi sam".

Od čega je napravljen: vanjska navlaka s patentnim zatvaračem koja se može prati u perilici, sloj materijala za promjenu faze koji apsorbira toplinu kako biste se osjećali hladnije cijelu noć, udobna pjena s dodatkom materijala za promjenu faze i pjena za smanjenje pritiska s ventilacijom za prozračnost , što je ekskluzivno za ovaj model.

Bilješke testera: Naši potrošači testeri rekli su nam da je faktor koji regulira temperaturu očit i da se dobro održao tijekom vremena. Kao što je jedan tester rekao: "Imam ga godinama i još uvijek mi se čini potpuno novim." Također kažu da kontrola pokreta mijenja igru. Vrlo je skup pa nije za svakoga, ali testeri jesuprimijetio definitivno poboljšanje u kvaliteti sna: "Tako smo dobro spavali otkako smo ga dobili", buncao se jedan.

Profesionalni savjet: Kada kupujete madrace za hlađenje, tražite transparentne tvrdnje koje upućuju na stvarne podatke umjesto nerealnih obećanja.

LihatTutupKomentar